World Nature League: meer dan 38.000 soorten met betrekking tot extinctie bedreigingen

World Nature League: meer dan 38.000 soorten met betrekking tot extinctie bedreigingen

4 SEPTEMBER (Reporter Chen Chen) Bij de Seventh World Nature Conference gehouden in Franse Masai, heeft de Wereld Natuur Conservation Union de rode lijst van bedreigde soorten op de 4e bijgewerkt en het risico van 138.3374 soorten door de wereld beoordelen. Risico 3. 38543 soorten met betrekking tot extinctie bedreigingen.

In de bijgewerkte map doet de grootste hagedis ter wereld het niveau van de soortbescherming van het soortbeschermingsniveau van "Easy".

De World Nature Conservation Alliance wees erop dat Komodo-giantizers steeds vaker worden be?nvloed door klimaatverandering.

Naar verwachting zal de wereldwijde temperatuurstijging in de komende 45 jaar de stijging van de verhoogde zeeniveau de juiste habitat van Commodor Lizu ten minste 30% verminderen. Be?nvloed door menselijke activiteiten, wordt geconfronteerd met een dreiging van habitatverlies. De bijgewerkte map toont ook aan dat meer dan een derde van de haaien en inktvisoorten tegenover uitstervende bedreigingen worden geconfronteerd, die het meest van het gebrek aan effectieve beheersmaatregelen van de wereld aangeeft. Deze soorten zijn overbevissing en sommige zijn gedeeltelijk verloren en gedegradeerd en de impact van klimaatverandering.

In de zeven timpelsoorten van herbeoordeling vertoonden 4 hoeveelheden tekenen van herstelgroei.

De World Nature Protection Alliance Downside en benadrukt dat dit voornamelijk te wijten is aan zijn meer duurzame visserijquota, en met succes illegale visserij raakt.

De World Nature Conservation Alliance Director-Bruo Ober wees erop dat de bijgewerkte bedreigde soort rode lijst een sterk signaal is, hoewel de mariene ecologische omgeving geconfronteerd wordt met toenemende druk, maar als landen echt toegewijd zijn aan duurzame ontwikkeling, kan het aantal soorten worden hersteld.

Het menselijk leven is nauw verweven met biodiversiteit. De conferentie van de Wereld Natuur wordt gehouden en deelnemende landen en verbonden partijen moeten de kansen begrijpen en streven naar bindende doelstellingen op basis van betrouwbare wetenschappelijke gegevens. De 7e World Nature Conference wordt gehouden in Marseille in Frankrijk 3 tot 11e.

Deze sessie wordt gehost door de Franse regering en de Wereld Natuurbescherming Alliance, het thema "is" dezelfde natuurlijke, dezelfde toekomst ". (Editor: AI Wen, Yang MU) Delen Laat meer mensen zien.

Related Post