XI Jinping’s World Verlichting van de Wereld Openbaring

XI Jinping’s World Verlichting van de Wereld Openbaring

Focus op "Nogmaals", voor de menselijkheid van de economie van de wereld om de wereld te zoeken – de economische gedachten van XI Jinping, de vijf Xinhua News Agency, Xu Chao Liu Yifang, honderd jaar verandering, geconfronteerd met het tekort van vredes , beheer de tekortuitdaging, hoe gaat de menselijke wezens verder? Hoe kan de wereld zich ontwikkelen? Gemeenschappelijke rijkdom, de wereld is groot. Onder leiding van het economische idee van XI Jinping is China gebaseerd op zijn eigen ontwikkeling, kijkt naar de wereld om een ??win-win te promoten en je geest en wijsheid te beantwoorden om je geest te beantwoorden. Het economische denken van Xi Jinping richt zich op "een totaal", gericht op de grotere reikwijdte van economische elementen en ontwikkelingsmiddelen ter wereld, met gemeenschappelijke welvaart, co-sharing, bestemming en totale kenmerken, en bijdragen aan de wereld om uit ontwikkeling te komen. Hand in hand om de menselijke vooruitgang te helpen is armoede is een tubalziekte in de menselijke samenleving en langdurig slepen over de gezondheidsontwikkeling van de wereld.

Voor China met meer dan 1,4 miljard mensen, moet het de vastberadenheid en het vermogen om met deze uitdaging te maken hebben.

"Bouw een goed-off-samenleving op een hele ronde manier, men kan niet minder zijn; in de gemeenschappelijke welvaartweg kan men niet vallen.

"Elimineer armoede, verbetering van het levensonderhoud van mensen en bereik gemeenschappelijke welvaart, algemene secretaris Xi Jinping wees op de essentie-eisen van het socialisme.

Aan het einde van 2020 kondigde China aan dat de plattelandsarme mensen in tien jaar van tevoren alle armoede waren, en de United Nations Duurzame Ontwikkeling Agenda Armoede Leidingsdoelstellingen, het schrijven van de grote wonderen in de geschiedenis van de menselijke ontwikkeling. "Armoedebestrijding is de enige manier om gemeenschappelijke welvaart te bereiken, China heeft om deze reden de basis gelegd.

"Xu Qingqi, directeur van het Maleisische Nieuwe Aziatische strategieonderzoekscentrum, zei om sociale eerlijkheid en gerechtigheid te bevorderen, waarbij geleidelijk de gemeenschappelijke welvaart van alle mensen realiseerde, is een belangrijk onderdeel van het economische denken van Xi Jinping.

"China heeft een grotere economische en sociale voordelen gecre?erd, voornamelijk weerspiegeld in de oprechte politieke wil van actie tegen de armste interesse.

"De directeur van het Braziliaanse China Probleem Research Center zei. Het is een waardevolle rijkdom die een waardevolle rijkdom van wereldwijde armoede en armoedebestrijding in China is geworden." De prestaties van de armoedebestrijding van China heeft een belangrijke verlichting in Latijns-Amerika en Azi?. Er is geen emotie in China, maar een nieuw pad wordt bewezen door praktische acties.

"" Verbeter de eerlijkheid, effectiviteit, inclusiviteit en inspanningen van de wereldwijde ontwikkeling "," letten aandacht aan onderontwikkelde landen en regio’s, zorgzame voor arme mensen, laat elk land geboorte aan de hoop "" "Landen hebben samen ontwikkeling ontwikkeld, iedereen is aan elkaar verbonden Is ware rijke "… focus op de wereld om samen te ontwikkelen, de eerlijke duw van de wereld te bevorderen, general secretaresse Xi Jinping is een grootse blauwdruk voor menselijke vooruitgang.

In landen en regio’s die graag armoede af willen raken, wordt de promotie van economische samenwerking van China van de vergeten hoeken hoopvolle velden. Promoot het niet-"Wancun Tong" -project, om toegang te krijgen tot het satelliet-tv-signaal voor duizenden afgelegen dorpen om de Unicom van het Afrikaans volk te helpen; bouw een groot aantal spoorwegen, wegen, luchthavens, havens en andere infrastructuur om Asian Multi-Country Accelerated te helpen Ontwikkeling; promotie van China e-commerce bedrijven, Latijns-Amerika, enz., Bevordering van lokale digitale transformatie, join handen met partners om naar de toekomst te gaan … het bouwen van een delen van Qi di World Datong "Economische globalisering is de trend van de tijden. De grote rivierpentium zal altijd tegenstroom tegenkomen, maar elke tegenstroom die het niet kan stoppen met de grote rivier.

"In het aangezicht van eenzijdig, heeft generale secretaris Xi Jinping zijn stevige vastberadenheid uitgesproken om de gemeenschappelijke ontwikkeling te bevorderen en een open wereldeconomie te bouwen." Ontwikkeling is het recht van landen over de hele wereld, geen enkele nationale octrooien. "Erliscetaal en gerechtigheid is de eerste, China is altijd toegewijd geweest om ontwikkelingslanden te helpen om economie te ontwikkelen, het levensonderhoud van mensen te verbeteren en hun eigen duurzame ontwikkeling te verbeteren.

Houd aan de mensen gecentreerd, als gevolg van het fundamentele verschil tussen socialisme met Chinese kenmerken en westerse kapitalisme, met de waarde Ori?ntatie hiervan ". Tegenwoordig is de intelligentie van Xi Jinping bedoeld om te worden omgevormd tot een levendige praktijk van het delen van co-constructie. "China is niet de eerste om te zeggen dat ik naar Laos moet komen om de spoorweg te repareren, maar het enige feit dat ik echt de oude spoorlijn heb bevestigd." Songma, vice-president van de Lao, Songma, Songma, Songma.

Aan het einde van 2021 opende de oude en oude spoorweg de operatie, de Lao People’s Railway Dream is geworden; in hetzelfde jaar wordt Laos officieel bevestigd door de Algemene Vergadering van de VN, gescheiden van de minst ontwikkelde landen .

Aangezien het initiatief "One Riem", heeft China een rondom opening en grootschalige, solide bevordering van de Yawan High Speed ??Rail, Hungari Railway, Mongoolse Spoorweg, Guadar-poort, enz., Verbetering van het gemak van de liberalisering van handelsinvesteringen continu verbeteren , via infrastructuur "harde eenheid" en regelstandaard "Soft Unit" bevordert "de wereldwijde economische en handelscyclus. "Er zijn alleen open toleranties, onderling verbonden, om elkaar te helpen, wederzijds voordeel en win – winnen." Algemene secretaris Xi Jinping kreeg een echte betekenis van openen en winnen.

Meer dan 1,4 miljard mensen, meer dan 400 miljoen Midden-inkomensgroepen, jaarlijkse invoergoederen en diensten over biljoen … De Chinese markt vertrouwt op het hoofdlichaam van de wereldmarkt, en China is open voor de wereld. Als ‘s werelds eerste nationaal niveau tentoonstelling, implementatie en promotie van algemene secretaresse Xi Jinping ging ik de vier binnen, en werd de grond van de persistentie van China en de wereld die kansen delen. "In de open markt, gedeelde groei-bonus met de wereld.

"St. Petersburg National University, St. Petersburg, Rusland, zei Lepu Tina.

Onder de impact van het lot en de wereld is het globale macro-economisch belang aanzienlijk ingebouwd. China en de landen van dezelfde boot, de problemen en het totaal, bevorderen de anti-visie-aanval, economisch herstel, dat het grote land toont om de menselijke lotgemeenschap en de wereldgevoelens te bouwen. "De feiten laten opnieuw zien dat landen in de wereldwijde crisis niet in meer dan 190 boten rijden, maar op een groot schip in totaal rijden.

General Secretary Xi Jinping verduidelijkte de eenheid.

"Houd u aan de eerste, het leven eerst" "Houd u aan de Tongzhou Tongji, die de groep" "" "Houd aan de eerlijkheid en redelijk, de ‘immunifier" ", en algemene secretaresse XI Jinping op de richting van de actie.

China is zeer verantwoordelijk voor de gezondheid en internationale gemeenschap van mensen, het beheersen van epidemie, het stabiliseren van de binnenlandse economie en productieorder; het vroegst voorstellen van nieuwe kroonvaccins als globale openbare producten, die grootschalige wereldwijde humanitaire acties uitvoert; met betrouwbare goederen en effici?nte grensoverschrijdende grensoverschrijdende goederen Logistiek netwerk om een ??wereldwijde anti-Vloys "LifeLine" en stabiele toeleveringsketen "betaalbare lijn" te maken. "China is altijd in dezelfde boot in de wereld geweest." Zei de woordvoerder van de Cambodjaanse regeringspassan.

Om gezamenlijk de wereldwijde ontwikkeling te bevorderen, stelt algemene secretaresse Xi Jintping plechtig een wereldwijd ontwikkelingsinitiatief voor in het algemeen debat in de algemene vergadering van de zesenzeventig aan de Verenigde Naties, en verrijkt verder de connotatie van het lot en gemeenschappelijke idee?n in de "Building Global Development Director". Leid de nieuwe praktijk van de wereldontwikkeling.

"Geen enkel land kan alleen de epidemie en de economische stagnatie onder ogen zien.

Dit wordt rechtvaardige bevestigd dat de voorzitter van XI Jinping de vooruitzichten voor het bouwen van het concept van menselijk bestemming naar voren brengt. "Want de voormalige premier van Egypte zei:" Van ‘en helemaal "naar de’ menselijke lote gemeenschap ‘, xi jinping’ Economisch denken is om het wereldwijde bestuur te versterken, de ontwikkeling van de wereldontwikkeling te bevorderen. Realm. "Van de" uitgebreide Xiaogang Road ", is het niet mogelijk", "op weg naar menselijke wezens nastreeft geluk, een land, een natie kan niet minder zijn", gebruikt XI Jinping-generaal secretaresse de meest eenvoudige woorden om de ware betekenis te interpreteren van de Menselijke Fate Community. Het delen van wereldwijde ontwikkelingsverantwoordelijkheid, het delen van wereldwijde ontwikkelingswijk, het verwelkomen van wereldwijde ontwikkelingsuitdagingen, onder leiding van het economische idee van XI Jinping, werkt China met de wereld, de verenigde samenwerking en het voortdurend schrijven van menselijk lot en totale Huacai.

(Xinhua News Agency, 6 maart, deelnemende verslaggever, Chen Weicai, Zhao Wei, Zhu, Wu, Wu Changwei, Jianhua, Wu Dan, Huanghe, Jianhua, Wu, Huang, Huang, Huang, Huang, Huang, Huang, Hua, Jianhua , Editor: Longhui Qin.

Related Post